CONTES

Tirallonga

No sabeu pas vosaltres el conte d’aquell pare que tenia tres filles, que les volia casar i no tenia faldilles?I un conte d’un pare que tenia tres fills i que volia lligar i no tenia cordills. Quan tenia els cordills no tenia els fills, i quan tenia els fills no tenia els cordills.I el d’un pare que tenia tres filles i que se’n va anar a passejar, i que va trobar una cabra a dalt d’un campanar.Era un pare que tenia tres filles boniques com un sol. Molt boniques, eren resplendents com la lluna, fresques com una rosa. A la més gran va i li posa de nom confitura, a la segona li posa de nom confitada, i a la petita, petita li va posar de nom melmelada.

El sabeu? Era un pare que tenia tres filles boniques com un sol. Molt boniques, eren resplendents com la lluna, fresques com una rosa. A la més gran va i li posa de nom confitura, a la segona li posa de nom confitada, ai, i a la tercera com li va posar?

- Melmelada!

Doncs si ja la sabeu la rondalla és acabada!Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana / AMAPEI / Rialles / El CAE / Rosa Sensat / La Xarxa / Avís legal / Powered by La Factoria