Enllaços d'interèszaz.php.jpg
zaz.php.jpg
 

http://vol-oreneta.blogspot.com/
Coses d’en Xesco per a compartir amb tothom. Jordi Roura, membre del grup Ara Va de Bo, recopil·la en aquest bloc molta informació relacionada amb en Xesco Boix.

www.amapei.com
Web de l’Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils. Durant el curs escolar 2008-2009 l’AMAPEI vol retre homenatge a Xesco Boix en el 25è aniversari de la seva mort. Hi trobareu propostes de centres educatius, entre d’altres.

http://www.rialles-catalunya.cat/
Agrupació d’entitats Rialles a Catalunya,

http://www.labicicleta.cat/
Web del grup d’animació La Bicicleta format per Lluís Mª Panyella i Maria Josep Hernández. Hi trobareu una biografia d’en Xesco Boix, enllaços, vídeos,…entre d’altres.

http://www.contesdelmon.org/
L'Associació COMSOC – Comunicació Social, convoca la tercera edició del “Concurs de podcast - Contes del Món”. L'objectiu de la iniciativa és contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots pobles. Aquest any s'obre el concurs als centres educatius i alumnes de Primària i Secundària dels territoris de parla catalana. Animeu-vos a enregistrar en mp3 contes arrelats als pobles de la Terra. A més a més, si els vostres contes estan entre els 24 finalistes formaran part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i els explicaran per viles i ciutat animadors que tenen a Xesco Boix com a referent: el grup d'animació de l'AMAPEI i el grup Ara va de bo, en el marc d'una "Diada dels Contes del Món". 

http://www.tv3.cat/noms/boix/
La sèrie de documentals biogràfics Noms, emesa per TV3, dóna a conèixer els trets fonamentals de la personalitat i de l’obra d’alguns protagonistes de la cultura catalana del segle XX. Xesco Boix n'és un d'ells.

http://www.geocities.com/Nashville/2060/Xesco_Boix.html
A la web dels Atzucac hi trobareu una biografia d'en Xesco Boix.

www.cavallfort.net
Al Cavall Fort varen fer un reportatge sobre en Xesco Boix.

Xesco Boix al Facebook
Un grup de persones han creat un grup Xesco Boix al Facebook.

A cop calent.
El Bloc de Carme Vilaró Rovira.

Web d'homenatge a Xesco Boix a Santpedor
Web on hi trobareu agenda d'activitats, material, cançons i enllaços.

Toc Toc. La guia dels infants per a pares i mares
Web que disposa d'una agenda d'activitats infantils a més de recursos diversos per a pares i mares. Hi trobareu actes que es fan a Catalunya relacionats amb Xesco Boix a més d'un vídeo d'una actuació del cantant i animador.

Velles cançons de la nova cançó
El bloc de Joan Usart fa esment d'en Xesco.


PROMOTORS


Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana

El CAE

Rosa Sensat

La Xarxa


Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana / AMAPEI / Rialles / El CAE / Rosa Sensat / La Xarxa / Avís legal / Powered by La Factoria